- חממי תנור ל-200 מעלות
- חתכי את חזה העוף לפרוסות בעובי 1.5 ס״מ
- טרפי את הביצים בקערה רחבה. הוסיפי כמון, אבקת שום ומלח
- הוסיפי את הסויה והחרד וערבבי היטב
- בצלחת נפרד ערבבי קמח שקדים, קוואקר, כמון, פפריקה, מלח ופלפל
- רפדי תבנית עם נייר אפייה ושמני אותה היטב עם שמן זית
- טבלי את חזה העוף בבלילה ואז בציפוי משני הצדדים
- הניחי את פרוסות חזה העוף על נייר האפייה המשומן
- זלפי מעט שמן זית מעל כל חתיכה
- הכניסי לתנור לכ-20 דקות או עד השחמה
- הגישי על מצע של ירקות לבחירתך. סחטי לימון מעל כל חתיכה לתוספת טעם מטריף במיוחד