קינוח קל ומזין לראש השנה
- קולפים וחותכים את הפירות ופורסים בקערה
- מוסיפים קינמון או מיץ לימון/תפוז
- מערבבים היטב על מנת שהפירות לא ישחימו
- מעבירים לתבנית פיירקס
לשכבת הפירורים:
- מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים
- מוסיפים שמן קוקוס ומייפל ומערבבים היטב עד שמקבלים גושים גדולים של פירורים
- מפזרים את הפירורים באופן שווה על תערובת הפירות, יוצקים לתבניות או קעריות אישיות כ-2 כפות מהתערובת
- עוטפים בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל-15 דקות
- מסירים את נייר האפיה ואופים עוד 10 דק' נוספות