RECIPES

קראמבל תפוחים ופטל

?
רמה קלה
בוקר
דקותיים

מה את צריכה

  • 3-4 תפוחים אדומים או ירוקים
  • פטל קפוא (3/4 חבילה)
  • 1 כפית קינמון
  • מיץ לימון סחוט אחד או תפוז אחד

לשכבת הפירורים:

  • 2 כוסות שקדים טחונים/קמח שקדים
  • כף קוקוס טחון
  • 1/2 כוס אגוזי מלך טחונים
  • 2 כפות פצפוצי קינואה  (לא חובה)
  • 1 כפית קינמון
  • 1/4 כפית ג'ינג'ר טחון
  • קורט מלח
  • 1/4 כוס סירופ מייפל טהור/דבש
  • 2 כפות שמן קוקוס

איך תכיני

קינוח קל ומזין לראש השנה

  • קולפים וחותכים את הפירות ופורסים בקערה
  • מוסיפים קינמון או מיץ לימון/תפוז
  • מערבבים היטב על מנת שהפירות לא ישחימו
  • מעבירים לתבנית פיירקס

לשכבת הפירורים:

  • מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים
  • מוסיפים שמן קוקוס ומייפל ומערבבים היטב עד שמקבלים גושים גדולים של פירורים
  • מפזרים את הפירורים באופן שווה על תערובת הפירות, יוצקים לתבניות או קעריות אישיות כ-2 כפות מהתערובת
  • עוטפים בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל-15 דקות
  • מסירים את נייר האפיה ואופים עוד 10 דק' נוספות

,liv keep me close

אני רוצה להצטרף לאלפי נשים עסוקות שמקבלות באופן קבוע
כלים שעוזרים להן לשחרר משקל ולחיות באיזון והתחדשות יומית.

תפריט נגישות