- טחני בבלנדר את שיבולת השועל עד ליצירת קמח והעבירי לקערה
- הכניסי לבלנדר את שאר המרכיבים וכחצי מהקמח וטחני יחדיו
- הוסיפי את שאר הקמח וטחני שוב עד שהבלילה חלקה
- כדי שהקרפ יצא מושלם: כסי את הבלילה ותני לה לנוח כחצי שעה במקרר
- חממי מחבת נון-סטיק על אש בינונית
- ניתן להוסיף כפית שמן קוקוס בפעם הראשונה, אך לא חובה
- צקי את הבלילה בעזרת מצקת על המחבת ורדדי לקרפ
- תוכלי לעשות זאת בעזרת המצקת עצמה או הטיה של המחבת לצדדים
- חממי כל צד כדקה עד שהקרפ מתנתק מהמחבת
- הפכי לצד השני וטגני כדקה נוספת
- הניחי את הקרפים על צלחת והתפנקי עם תוספות לבחירתך