סדרי את העצמות על גבי תבנית עם נייר אפייה
הוסיפי את הבצל והגזר לכ15-20 דקות השחמה בתנור
( לא לשרוף רק להשחים על 200 מעלות)
בסיר הכניסי את שאר הירקות
הוסיפי את העצמות הבצל והגזר שהושחמו בתנור
הוסיפי מלח פלפל וחומץ תפוחים
הוסיפי מים עד לגובה הירקות וקצת יותר
מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש קטנה
עכשיו 18-24 שעות בישול איטי
כשכל כמה שעות הוסיפי מים רותחים
בסיום מסננים את הנוזל מהירקות ומהעצמות
את המרק הצלול מחלקים למספר מנות ,
מנה למקרר והשאר למקפיא לפי מנות.
הארות:
-השתמשו בעצמות איכותיות רצוי חי בריא בפיקוח
-הרתיחה הראשונית עלול להיווצר קצף אפור הוציאי אותי והמשיכי בבישול
-המרק במקרר יכול להישמר כ-5 ימים
ובמקפיא כמה חודשים טובים ולכן רצוי להקפיא לפי מנות.
-הבישול רצוי שיהיה כ12 שעות מינימום ועד 24 שעות.