- חממי תנור ל-230 מעלות
- הניחי על הגז סיר יציקת ברזל או סיר שומר חום שמיועד לתנור
- הוסיפי 3-2 כפות שמן זית וצרבי את הירקות למעט השום
- הוסיפי את היין הלבן ל2 דקות והסירי מהאש
- מרחי את העוף כשהוא שטוף ויבש בקראסט התבלינים שהכנת מבחוץ ומבפנים
- הוסיפי לבטן העוף פרוסות לימון
- הניחי את העוף בתוך הסיר מעל הירקות
- הוסיפי מעל את שיני השום
- הוסיפי את שמן הזית
- כסי את הסיר והכניסי לתנור ל-200 מעלות לכשעתיים
- במהלך הצלייה פתחי את הסיר וצקי מהנוזלים על העוף
- בסיום פתחי את המכסה ותני לעוף להשתזף כדקה ולהשחים