- חממי תנור ל-230 מעלות
- חתכי את הגמבות והוציאי את ליבות הזרעים
- הניחי את הגמבות והפלפל החריף על נייר אפייה וזלפי מעט שמן זית מעל
- הכניסי לצריבה בתנור לרבע שעה או עד השחמה טובה
- כשהפלפלים מוכנים הכניסי אותם למעבד מזון (אין צורך לקלף)
- הוסיפי את העגבניות המקולפות, את שיני השום וכף שמן זית. טחני היטב
- חממי מחבת עם 2 כפות שמן זית והוסיפי את הרוטב האדום שהכנת
- תבלי בפפריקה, מלח ופלפל והוסיפי את היין והמים. בשלי כ-4-5 דקות
- הוסיפי את נתחי הדג כשהעור כלפי מעלה
- הוסיפי פרוסות לימון על פרוסות הדג
- הוסיפי מלח ופלפל ל כל חתיכה
- כשהדג שוחה ברוטב, הכניסי לתנור שחומם ל-200 מעלות לכרבע שעה
- הוציאי והגישי עם כוסברה טרייה מעל