הסביצ'ה הוא סלט מטריף עם חתיכות דג נא. האפשרויות גיוון הן אין סופיות וקשת הטעמים המופלאה תתבסס על
חומרי הגלם שתבחרי להשתמש בהם. 5 דק' הכנה
קוצצים את הדג עם סכין לקוביות
מוסיפים את שאר המצרכים
מערבבים את כל המרכיבים היטב בקערה,
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומניחים בערימה על צלחת הגשה.
רעיונות נוספים לסביצ'ה בכמה דקות
- לסביצ'ה ממרכז אמריקה: בוחרים דג ים לבן ואליו מוסיפים פרוסות מנגו, אבוקדו, בצל סגול, פלפל חריף וכוסברה. את מיץ הלימון אפשר להחליף בליים .
- לסביצ'ה ירושלמית: אפשר להשתמש בדג־ים לבן, בפורל טרי או אפילו בסרדינים מפולטים, ללא עור ועצמות. מסדרים מעל קילופי מלפפון, פרוסות דקיקות של שומר, בצל ירוק, פלפל ירוק חריף ושברי בוטנים. את הלימון קולפים ופורסים ומניחים על הדג ואילו את הכבישה מבצעים בעזרת מעט ערק ושמן זית
- סביצ'ה עם פלפל אדום, כוסברה, טריזי אשכולית, פטרוזיליה, בצל ושום
- סביצ'ה עם מנגו, אפרסמון, בצל אדום וכוסברה
- סביצ'ה עם פיסות אבוקדו, בצל ירוק, ג'ינג'ר ורוטב סויה